Nyheder

Ribeauvillé-sjalet – Kits

 

Ribeauvillé-sjalet er et meget luftigt sjal, der er strikket i en tråd silkmohair og en tråd babyalpaca/silke/cashmere.

Det er strikket på p 4,5

Det er et stort sjal, men ultratyndt og derved kan det både bruges over skuldrene en sommeraften eller slynget flere gang om halsen som tørklæde uden at blive for varmt og tæt.

 

Det findes dels i ufarvet kit til 475,- dels i håndfarvet til 575,-

 

Sjalet kan også strikkes i Merino Singles eller strømpegarn, så skal du bruge 3 fed garn. Opskriften ligger allerede i de pakkede Kits. Vælger du dine egne farvekombinationer, skriver du bare at du ønsker opskriften vedlagt i kommentarfeltet, så vedlægger vi det med din ordre.

Solfarvning

Solfarvet garn til tørre. Fra venstre mod højre: Cochenille & Ahorn, Blærespirea, Krap & Birk, Cochenille & Krap.

Kik ind i butikken hvor du kan se, sammenligne og røre ved de færdige solfarvede garner. Du kan også få en snak om processerne i håndfarvning.

Nye portioner garn er nu i glassene….

 

 

Ny indretning i butikken med masser af nye garner, nye opskrifter og nye modeller.

Vi har nyindrettet butikken, så der er plads til endnu mere håndfarvet kvalitetsgarn og med mange nye farver. Der er masser af nye modeller og husk der er gratis opskrift ved køb af garnet i Unikagarn.

Som noget nyt kan du i butikken også se og købe garnet fra webshoppen.

Sommerudsalg

Bliv klar til efterårets lune sweatre.

Sommerudsalg på lammeuld i webshoppen.

Superdejlig lammeuld 450m/100g.

Før 165,- NU 125,-

Eller kik ind i butikken hvor der også er masser af gode tilbud på kvalitetsgarn.

 

Modeller fra Unikagarn

Skal du også strikke Ribeauvillé-sjalet eller en af de mange andre modeller fra Unikagarn? Opskrifterne er klar i butikken. Til Ribeauvillé-sjalet skal du bruge 3 fed fingering Weight garn. Det kan være Strømpegarn, Singles Merino eller Silk-Mohair for en meget luftig udgave. Du kan få opskriften gratis når du køber garn i Webshoppen eller i butikken. Du skriver blot i beskedfeltet når du har bestilt det garn du gerne vil strikke i, så vedlægger vi opskriften. Farverne er inspireret af solopgangen i Ribeauvillé.

 

 

Unikagarn