Start

 

Kom ind og kik i butikken

 

Håndfarvning - rigtigt håndværk

Jeg håndfarver garn hovedsagelig i naturmaterialer med planter, jeg samler i naturen i og omkring Vendsyssel. Herudover håndfarver jeg også med syrefarver. I Unika Garn producerer jeg håndfarvet garn farvet i små portioner. For mig er håndfarvet garn eksklusivt, unikt og sjovt. Farver er utroligt givende, og jeg opdager hele tiden nye, fantastiske kombinationer. Farverne udspiller sig forskelligt alt efter garntype og fremgangsmåde, og det er lige spændende hver gang.

Personlig service:


Hver fed garn er farvet, viklet, mærket og indpakket med egne hænder. Garnet er lavet med omhu og med fokus på kvalitet og høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. I Unika Garn tilbyder jeg garn af høj kvalitet. Garn fra Unikagarn giver ethvert strik et unikt look, uanset om det er til gaver, egen strikning eller til en du holder af. Jeg har en fysisk butik i Tuen, lige midt i Vendsyssel (imellem Skagen, Hjørring, Frederikshavn og Hirtshals) I Unikagarn sælger jeg mit håndfarvede garn og andre garnrelaterede ting. Her har jeg gode muligheder, for at hjælpe med at finde det helt rigtig garn til netop dit drømmeprojekt.

Kvalitetsgarn:


Vi er meget bevidste om at bruge kvalitetsgarn. Garntyperne består af forskellige typer uld, alpaca og silke. Nogle garntyper har en lille mængde syntetiseret fiber i sig. Jeg håndfarver garn i naturmaterialer med planter, jeg hovedsagelig samler i naturen i og omkring Vendsyssel. Vi bruger også farver beregnet til farvning på proteinfibre og nylon, såkaldte syrefarver. Alle vores farvninger giver klare og holdbare resultater. Alt vores garn er garanteret fra får, der ikke har været udsat for mulesing. Alt vores garn er farvet, viklet, mærket og pakket med mine egne hænder.

Kik ind i butikken:


Vi håber, du finder noget, du kan lide og vi vil gøre vores yderste for at have tilfredse kunder. Leder du efter noget særligt, hvad enten det er garntype eller farve, så kontakt mig. Eller kik ind i butikken, så hjælper jeg dig gerne.


Her kan du forkæle dig selv – eller måske en du holder af.