Return Policy

Fortrydelsesret

Farver på garn er svære at gengive på billeder. Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger afholdes af køber.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter du har modtaget din vare og du skal senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Birgith.rasmussen@gmail.com

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, sendes varen, med besked om hvorfor den returneres til: 

Unikagarn/Birgith Rasmussen

Skiverenvej 5

9881 Bindslev

Denmark

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Garn der er fremstillet efter kundens ønske

– Garn der er vundet op.

– Garn med brudt banderole

– Garn der lugter af røg eller husdyr.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, undtagen leveringsomkostninger. Vi refunderer beløbet via betalingsplatformen til den konto der er tilknyttet det betalingskort der er anvendt. Det kan tage op til 5 hverdage inden betalingen er tilbage på din konto.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Så som forkert vask eller behandling af uld. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Unikagarn vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Unikagarn/Birgith Rasmussen

Skiverenvej 5

9881 Bindslev

Denmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Vi refunderer til den bankkonto der er tilknyttet det anvendte betalingskort.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *